SANT CARLES DE LA RÀPITA

Sanchís reclama les obres de l’Anell Viari i el camí de Guarda


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

22/09/2017

Carles Sanchís ha reivindicat aquest divendres la necessitat d’executar les obres de millora de la carretera entre Sant Carles de la Ràpita i Poble Nou del Delta. El regidor rapitenc ha recordat que l’obra forma part del projecte d’Anell Viari del Delta, i que la carretera del Poblet és també fonamental per connectar la Ràpita amb la platja del Trabucador. De fet, fa més de 15 anys que hi ha el consens entre els municipis del Delta i la Generalitat per tirar endavant l’Anell Viari, i aquesta carretera, estreta i molt malmesa, es considerava un dels punts prioritaris. Sovint hi ha accidents per l’alta afluència de vehicles durant els mesos d’estiu, o perquè hi ha vehicles que surten de la via cap a desaigües o arrossars.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor d’Atenció a les Persones i Medi Ambient tampoc ha volgut oblidar la reivindicació de les obres pendents al camí de Guarda. Un projecte aprovat i amb les expropiacions fetes des de fa anys, però que depèn de l’Estat.

D’altra banda, Sanchís també s’ha referit a es millores de la platja del Trabucador, i a la necessitat de regular i ordenar l’accés a aquest espai.

Finalment, Sanchís també ha explicat que la Ràpita convocarà en breu la tercera reunió de la Taula d’Habitatge, ara que ja té a punt un cens de 800 pisos buits. L’objectiu del consistori és promoure la creació d’habitatge social i abordar altres problemàtiques, com garantir el subministrament dels serveis bàsics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>