TORTOSA

SCC organitza un acte contra el referèndum a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/09/2017

Societat Civil Catalana (SCC) ha organitzat un acte per aquest divendres, 15 de setembre, a Tortosa. L’acte serà a partir de les set del vespre al centre cívic de Ferreries, amb la presència de Ramon Bosch, expresident de Societat Civil Catalana; Pere Lluís Huguet, promotor de la plataforma Llibertats, i Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans. Es tracta d’un acte contrari al referèndum de l’1 d’octubre, en considerar-lo “unilateral” i una “trampa antidemocràtica”.

De fet, l’entitat defensa que la ciutadania no hauria de participar en el referèndum, que qualifica d’il·legal. El coordinador de Societat Civil Catalana a les Terres de l’Ebre, Robert Albiol, creu que el referèndum no se celebrarà, però tot i així propugnen l’abstenció de la ciutadania davant de la cita de l’1 d’octubre.

Per la seua banda, el vocal de Societat Civil Catalana a l’Ebre, Rubén Espuny, ha volgut recordar que col·laborar en l’organització del referèndum és anar en contra de la llei. Un missatge clar i català per als alcaldes que han anunciat que cediran locals municipals per al referèndum.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>