TORTOSA

SCC a l’Ebre celebra aniversari recordant els seus inicis i parlant sobre ‘els fets de setembre’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

09/08/2018

Societat Civil Catalana (SCC) va celebrar divendres un acte al centre cívic de Ferreries amb motiu del quart aniversari a Terres de l’Ebre. Durant l’acte hi va haver un debat per recordar els fets del 6 i 7 de setembre de l’any passat al Parlament sota el títol ‘Els fets de setembre. Un cop a la democràcia’. El president de SCC, José Rosiñol, va recordar que Terres de l’Ebre va ser la segona agrupació que es va crear a Catalunya i va assegurar que treballen per recuperar la convivència entre tots els catalans.

L’acte va consistir amb una presentació on diferents membres de SCC del territori van recordar amb anècdotes la formació ara fa quatre anys de l’agrupació. A continuació va tenir lloc una taula col·loqui moderada per l’historiador Fernando Sánchez Costa sobre els fets de setembre amb la presència de l’exdelegat del Govern de l’Estat a Catalunya, Enric Millo; el secretari de la Mesa del Parlament, el socialista David Pérez; la senadora i diputada de Ciutadans, Lorena Roldán; el diputat al Parlament, Santi Rodríguez; i el president de Llibertats, Pere Lluís Huguet. Segons Rosiñol, la idea del debat va ser parlar sobre el que va succeir perquè no torni a passar.

L’acte va acabar amb unes paraules de José Rosiñol i una foto de família entre tots els assistents.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>