TORTOSA

Roigé rebutja que el CDR vulga “donar lliçons” al govern de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/04/2018

Topada entre el Comitè de Defensa de la República (CDR) de Tortosa i el govern municipal, del PDeCAT i Esquerra. Dijous a la tarda, a través d’un comunicat, el CDR va manifestar el seu malestar amb el govern de la ciutat, per la falta de suport envers les activitats del col·lectiu, en solidaritat amb els presos polítics, en contra de l’aplicació del 155 i per la materialització de la República. Segons el CDR, a banda de no participar en les activitats, s’ha dificultat l’activitat del col·lectiu, adduint a qüestions legals i normatives. També denuncien que a Tortosa no hi ha “voluntat política” perquè als carrers del municipi puguen lluir llaços grocs o murals a favor de la República. L’alcaldessa els ha acusat de voler aprofitar el CDR per fer política contra els partits del govern, en lloc d'actuar des la unitat de l'independentisme per aconseguir l'alliberament dels presos.

El CDR havia demanat reunir-se amb el govern municipal després de l’incident que va tenir lloc el 13 de gener, quan la Policia Local va identificar diverses persones que estaven penjant llaços grocs al pont de l’Estat. En canvi, no van identificar un membre de l’equip de govern que també participava en l’acció.

Aquest divendres, Meritxell Roigé ha volgut recordar als membres del CDR les responsabilitats que ha hagut d’assumir ella com a alcaldessa i com a exdiputada al Parlament. També ha assenyalat que hi ha una pancarta i llaços grocs a la façana de l’Ajuntament, i ha rebutjat que el CDR vulga donar “lliçons” al govern municipal.

Com a mostra de protesta cap al govern municipal, el CDR de Tortosa deixarà de convocacions accions o mobilitzacions a la plaça de l’Ajuntament. Amb tot, afirmen que seguiran donant suport a les mobilitzacions que s’hi facin, de la manera que consideren adequada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>