AMPOSTA

Retrets al ple d’Amposta per les operacions de cataractes a l’Hospital Comarcal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

31/07/2018

La polèmica al voltant de les operacions de cataractes a l’Hospital Comarcal d’Amposta va ser el moment que més tensió va generar a la sessió plenària d’este dilluns al vespre. La portaveu del PDeCAT, Isabel Ferré, va lamentar l’actitud de l’alcalde, que al matí la va acusar de mentir. Ferré va explicar un cas particular per demostrar que els seus arguments són certs. A més va titllar de lamentable que l’alcalde no sabés res sobre la situació de Sant Jaume d’Enveja, que ja no pertany a l’àrea de salut bàsica d’Amposta.

A banda, el ple va aprovar la licitació del nou contracte de neteja i jardineria del municipi. Plataforma per Catalunya va votar-hi en contra. La formació considera que seria millor fer-ho amb recursos propis.

Per la seua banda el PDeCAT s’hi va abstenir. Isabel Ferré va lamentar novament la falta d’informació.

Des del grup socialista, Francesc Miró va avisar que estaran molt atents a com es desenvolupa el contracte donat els casos precedents en altres empreses privades que presten un servei públic.

En les valoracions de després del ple, l’alcalde va considerar que seria millor poder gestionar-ho directament des de l’Ajuntament, però això suposaria una despesa major perquè caldria comprar material de neteja.

El ple ordinari d’este mes de juliol també ha aprovat una modificació de la plantilla i el programa d’actes de la Festa Major d’enguany.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>