CAPSULES COMERCIALS

Restaurant Matadero, 40 anys servint la millor cuina


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Rut Turch / Sílvia Alarcón | CAPSULES COMERCIALS

05/04/2018

El restaurant Matadero és una de les propostes gastronòmiques més conegudes a Tortosa. La seva dilatada trajectòria i la qualitat de la seva cuina són alguns dels ingredients que han ajudat a que tothom situï ràpidament el restaurant al mapa. I és que el Matadero, situat davant de l’antic escorxador de Tortosa al barri de Remolins, es va fundar l’any 1978 i des de llavors fins ara ha mantingut una activitat constant que ha permès consolidar el restaurant com un dels més emblemàtics de la ciutat i de la comarca.

Un dels plats forts del restaurant Matadero és el menú diari, que destaca per la seva qualitat amb productes de proximitat. Des dels entrants, primers plats, passant ples segons plats i postres. Una gran diversitat de plats que s’adapten al gust de tots els clients. Els esmorzars ‘de forquilla i ganivet’ també són un dels emblemes del restaurant, que ajuden a començar el dia amb força.

No s’ha d’oblidar la seva carta, formada pels millors plats de temporada: l’amanida amb bombons de foie, pernil d`ànec, maduixots i oli de trufa, el carpaccio de gamba roja amb fals caviar de soja i fresons o el timbal tortosí, una combinació de baldanes de Tortosa, patata, ceba i ou en són alguns exemples.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>