AMPOSTA

Rècord d’audiència de Canal 21 Ebre gràcies a la cobertura del 26-M, amb minut d'or a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Canal 21 Ebre | AMPOSTA

27/05/2019

Més de 72.000 espectadors van seguir la jornada electoral amb Canal 21 Ebre, amb motiu de les eleccions municipals i europees d’este diumenge. Una xifra molt per damunt dels 62.000 espectadors que ha registrat el seu principal competidor. Canal 21 Ebre, la televisió d’aquí feta aquí, va ser el mitjà de referència per informar-se al llarg de tota la jornada, amb més de vuit hores de programació en directe i un desplegament de recursos tècnics i humans sense precedents. Un dels minuts més vistos va ser cap a les 22.45 hores de la nit, quan es confirmava el setzè regidor per a Esquerra d’Amposta. Només les càmeres de Canal 21 Ebre van poder captar el moment en què el republicà Ramon Bel no podia contenir les llàgrimes, visiblement emocionat, just abans que l’alcalde Adam Tomàs va sortir a fer una primera valoració dels resultats.

Canal 21 Ebre va començar la programació especial del 26-M amb un programa en a les onze del matí, amb connexions en directe des de col·legis electorals a Tortosa, Amposta i Gandesa. Als estudis van participar membres de totes les candidatures que es presentaven a Tortosa, a excepció de Junts per Tortosa, que va declinar la invitació. A banda, també va ser-hi el politòleg Aitor Pérez Codorniu, mentre que van haver-hi dos videotrucades, amb el politòleg i exrtegidor Marc Puigdomènech des de Banyoles, i amb l’escriptor i periodista Toni Muñoz ‘Lo Mascarat’ des de París.

Ja a la tarda, Canal 21 Ebre va reprendre la informació electoral a partir de les 19.50 hores, poc abans del tancament oficial dels punts de votació. Va ser amb un programa de més de cinc hores i mitja conduït pel periodista Gustau Moreno, en què van participar-hi el politòleg Jaume Solé; l’expresident d’ICV de Tortosa, David Jarque; l’exregidora d’ERC de Tortosa, Alícia Gamundi; el número 5 de Junts per Amposta, Hadar Ayxendri; l’exregidor del PSC de Tortosa, Ricard Lleixà, i el periodista Jordi Duran. Novament, el programa va anar intercalant taules d’anàlisi amb connexions en directe amb les principals ciutats del territori i les seus electorals dels partits. La Nit Electoral de Canal 21 Ebre es va allargar fins més enllà de la una i mitja de la matinada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>