AMPOSTA

Provocant la Pau rep el Premi Amposta 2016


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

20/03/2017

La Fundació Provocant la Pau, liderada per Joan Reverté, va rebre aquest dissabte el Premi Amposta 2016. El jurat, integrat per membres dels mitjans de comunicació amb presència a Amposta, va decidir entregar aquest reconeixement a Provocant la Pau per la seva implicació en la solidaritat als refugiats dels camps de Tsalònica i per les diferents accions realitzades en la recollida d'aliments per a les persones que pateixen les conseqüències del conflicte armat de Síria. Reverté va afirmar que aquest era un reconeixement a tot un col·lectiu que de forma desinteressada treballen pels refugiats. De fet, Provocant la Pau treballa en una nova operació de recollida d'aliments i altres productes de necessitat, en aquest cas dirigida als refugiats d'Atenes.

D'altra banda, es va entregar la Menció Especial a la Fundació Pere Mata en reconeixement a la tasca feta per la Unitat Polivalent d'Amposta durant els últims deu anys donant suport i servei en salut mental als pacients del municipi i del conjunt de les Terres de l'Ebre.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va destacar la tasca que desenvolupen ambdues fundacions.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>