MÓRA D'EBRE

Piñol, convençut d'aconseguir la tercera majoria absoluta a Móra d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MÓRA D'EBRE

14/05/2019

Joan Piñol opta al seu tercer mandat a Móra d’Ebre, i ho voldria fer revalidant per tercer cop la majoria absoluta. El candidat de Junts per Móra d’Ebre ha dit este dimarts que no li preocupa que l’exalcalde Santiago Campos hagi tornat a la política amb una llista al marge del PDeCAT. De fet, Piñol s’ha mostrat força convençut que podrà reeditar la majoria absoluta, i ha deixat clar que ell i Campos són molt diferents.

Piñol ha explicat les principals propostes del programa de Junts per Móra d’Ebre. Actuacions com l’acabament de la façana fluvial; la construcció d’una residència per a la gent gran en col·laboració amb la població agermanada de Bonson, o la rehabilitació del mas de Rojals per fer-hi un alberg juvenil. Amb tot, Piñol ha dit que cal seguir treballant per acabar de sanejar l’Ajuntament, i ha advertit que les altres candidatures no estan capacitades per fer-ho.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>