MÓRA D'EBRE

Oberta la convocatòria d’ajuts LEADER 2020 per empreses


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | MÓRA D'EBRE

26/09/2018

Fins al proper 17 d’octubre totes les empreses interessades poden optar a la convocatòria del 2018 dels ajuts LEADER. Es tracta d’uns ajuts que tenen per objectiu frenar el despoblament rural i captar inversions al territori. En els últims dos anys la inversió ha estat de 2,1 milions d’euros que s’han destinat a tirar endavant 17 projectes a la comarca de la Ribera d’Ebre. Un d’aquests és Nogués i Domènech Family Biscuits, un obrador de dolços tradicionals de Vinebre amb format delicatessen.

L’encarregat de gestionar els ajuts al territori és el Centre Intercomarcal d’Iniciatives Socioecònomiques Ribera d’Ebre Terra Alta, un dels 11 grups d’acció que hi ha a Catalunya. La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha destacat que aquests ajuts reverteixen directament en les empreses del territori. Carim també ha destacat el nombre de projectes que estan liderats per dones.

Alguns dels requisits per participar al projecte és que la inversió sigui d’un mínim de 12.000 euros i l’activitat es mantingui durant cinc anys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>