TORTOSA

Núria Menasanch: 'El 7 de desembre hem d'omplir Brussel·les de manifestants'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

27/11/2017

Les entitats sobiranistes volen omplir Brussel·les de manifestants el proper 7 de desembre, per rebutjar l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i demanar l’alliberament dels exconsellers i dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. Des de les Terres de l’Ebre s’han organitzat viatges en avió i també en autocar. De fet, encara queden packs de viatge en bus més una nit d’hotel a Brussel·les, al preu de 210 euros per persona. Durant una tertúlia a Canal 21 Ebre, l’escriptora Núria Menasanch ha dit que encara hi ha una desena de places disponibles als autocars que surten des de Tortosa, i ha animat la gent a sumar-s’hi.

Aquest dilluns es compleix un mes de la proclamació de la República Catalana al Parlament i també de l’aprovació de l’article 155 al Senat, amb la conseqüent convocatòria d’eleccions per part de Mariano Rajoy. En la mateixa tertúlia, l’exregidor tortosí Josep Borrell ha assenyalat que la proclamació de la independència no ha tingut cap efecte.

Quant a l’empresonament dels exconsellers, la regidora del PSC a Bítem, Tere Castellà, ha recordat que aquest tema no té res a veure amb l’article 155.

Per la seua banda, Francesc Vallespí ha apuntat que de cara al 21-D es preveu una campanya electoral “molt dura”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>