ULLDECONA

Nou desfibril·lador a l'escola d'Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ULLDECONA

10/04/2018

La Penya Oriol Romeu d'Ulldecona va fer la cessió a l'Ajuntament, d'un equip desfibril·lador extern (DEA) per instal·lar-lo a l'Escola Ramón y Cajal del municipi. L'acord es va signar mitjançant un conveni de col·laboració per part del President de la Penya, Albert Arnau, i l'Alcaldessa, Núria Ventura, amb l'acompanyament del Regidor d'Esports, Albert Palacios.

Es tracta d'un equip d'alta tecnologia, valorat en prop de 3.000 euros, fàcil d'utilitzar perquè, en el moment que sigui necessari, es pugui fer servir sense problema. Els desfibril·ladors semiautomàtics (DEA) són dispositius que, aplicats sobre el tòrax del pacient, analitzen el ritme cardíac de la persona i identifiquen si és susceptible de rebre desfibril·lació i, en aquest cas, marquen mitjançant missatges i indicacions sonores, el procediment a seguir. A banda de la instal·lació de l'aparell, posteriorment es farà també nous cursos de formació.

Aquest DEA se suma als altres dos d'ús públic instal·lats l'any passat a Ulldecona.

La Penya Oriol Romeu, amb la compra i cessió d'aquest DEA, continua la seva col·laboració i inversió en el món de l'esport, la infància i salut en l'àmbit municipal. Entre altres programes, és l'encarregada d'organitzar el campus de futbol assistit pel mateix jugador faldut que milita al Southampton de la Premier League anglesa.

L'Oriol Romeu Experience són unes jornades destinades a infants i joves que gaudeixen d'entrenaments, competicions i activitats d'oci amb el mateix futbolista i altres esportistes d'elit.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>