ULLDECONA

Naix Àgora, la primera fira d'economia social a les Terres de l'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

14/04/2018

Àgora, la primera fira d'economia social i cooperativa de les Terres de l'Ebre ja ha començat a caminar. Ho ha fet durant els dies 13 i 14 d'abril a la Casa de Cultura d'Ulldecona. La fira, impulsada per l'Ateneu Cooperatiu ebrenc, vol ser un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències a més de ser un aparador de l'economia social.

En aquesta primera edició hi participen una trentena de projectes ben diversos que van des de l'alimentació, l'energia o assegurances a banca ètica, mitjans de comunicació o educació. És el cas de l'Espai Tataküa, una associació sense ànim de lucre que treballa els conceptes de l'escola viva i l'educació lliure que transforma la natura i l'entorn en un espai d'aprenentatge.

Des de l'Ateneu Cooperatiu saben que l'economia social funciona i són conscients que encara queda molta feina per fer alhora de fer arribar aquest concepte a la població. La idea és posar les persones per davant dels beneficis.

A banda dels expositors la Fira ha comptat amb xerrades i debats a més de l'exposició 'Construeix un món millor. Fes cooperativa' i un espai infantil.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>