AMPOSTA

Miró (PSC): ‘Amposta necessita dos partits al govern, les majories absolutes no li senten bé’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

14/02/2019

Francesc Miró s’ha postulat este dijous com la principal alternativa al republicà Adam Tomàs per ocupar l’alcaldia d’Amposta, després de les eleccions municipals del 26 de maig. El candidat del PSC ha dit que ell mateix i l’actual alcalde són els únics amb “aspiració, voluntat, il·lusió i empenta” per liderar el govern de la capital del Montsià. En este sentit, Miró s’ha ofert per pactar un govern municipal que vulga el bé del conjunt de la ciutadania, al marge del debat sobre la independència.

Miró ha parlat sobre les opcions de trencar la majoria absoluta d’Esquerra. Segons el candidat del PSC, a Amposta mai li han anat bé les majories absolutes, ni fa uns anys amb CiU ni ara amb Esquerra. "És molt necessari que a l'Ajuntament d'Amposta hi hagi més de dos partis al govern, perquè seran dos visions diferents", ha dit Miró, que ha apuntat que dos grups municipal podrien "complementar" els seus projectes de municipi. De fet, ha apostat obertament per un govern amb més partits o de consens, "sempre que no es prime el fet independentista, perquè per damunt de tot estem les persones".

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Miró ha avançat algunes propostes electorals del PSC d’Amposta. El candidat ha anunciat un txec cultural de 200 euros per als joves que facin 18 anys, en la línia del que s’ha aprovat a França. Una mesura que també afavoriria els comerços de la ciutat. A més, ha apuntat a la creació d’una escola d’hostaleria a Poble Nou del Delta.

Segons Miró, el programa del PSC també inclourà algunes mocions dels socialistes que s’han aprovat durant el mandat, però que el govern d’Esquerra d’Amposta no ha tirat endavant. De la mateixa manera, també hi haurà les propostes rebutjades, com ara la creació d’un servei de dentista i podòleg per a la gent gran, a l’Hospital Comarcal del Montsià.

*Podeu veure l'entrevista íntegra del #PrimeraColumna clicant aquí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>