SANT CARLES DE LA RÀPITA

Més Ràpita tanca la llista i suma la jove Francina Molina de número 2


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT CARLES DE LA RÀPITA

17/01/2019

El partit independent Més Ràpita ja té a punt la seua candidatura i un esborrany del programa per a les eleccions municipals del maig. Fa quatre anys, el grup encapçalat per Pedro Hernández va aconseguir dos regidors i va quedar-se a 48 vots d’un tercer representant a l’Ajuntament, però el govern liderat pel republicà Josep Caparrós va deixar-los a l’oposició. A Canal 21 Ebre, Hernández ha assegurat que tornen a presentar-se amb la il·lusió i el convenciment que seran la gran sorpresa a les properes municipals.

Les eleccions de la Ràpita seran a priori molt disputades, tenint en compte que s’han anunciat un mínim de sis candidatures, però podria haver-ne més, fins a nou. Segons Hernández, Més Ràpita vol continuar sent “la veu del poble”, però al seu ideari també sumen una idea d’unitat i l’eslògan “Sumem persones, no sigles”.

Hernández no ha volgut avançar les seues propostes electorals per no donar pistes als rivals. Però sí que ha insistit en què els plens de l’Ajuntament haurien de ser televisats, perquè la gent de la Ràpita sàpiga en què es gasten els seus diners.

La número 2 de la candidatura és una cara nova en la política rapitenca. Es tracta de la jove mestra Francina Molina, que ha advertit que el poble necessita agafar embranzida en àmbits com el turisme o l’oci nocturn.

Els següents noms de la llista de Més Ràpita que ja s’han fet públics són David Reverté, Merchu Pérez, Josep Carceller, Fede López, Laura Martínez, Àngel Rangel i Ruben Rodríguez.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>