VINARÒS

Medi Ambient presenta l'informe sobre el control de plagues a Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual / Nord TV | VINARÒS

20/10/2017

Les altes temperatures, les pluges d'estiu i l'abandonament en finques privades han afavorit la proliferació de plagues durant el mes de setembre a Vinaròs. Així queda recollit en l'informe sobre el control de plagues a la ciutat encarregat pel consistori a l'empresa adjudicatària del servei, LoKímica.

Enfront de les constants denúncies de veïns del municipi, l'Ajuntament de Vinaròs va sol·licitar a l'empresa una actuació immediata per solucionar el problema. El pla realitzat a finals de setembre està contemplat en un informe que pròximament estarà a la disposició de la població a la web municipal.

Des de l'empresa concessionària del servei de control de plagues a Vinaròs, s'ha explicat que porten pràcticament un any treballant en la localitat, i que cada tres mesos sanegen el clavegueram per evitar rosegadors i paneroles, variant el tractament per a que els insectes no generen resistència.

L'ajuntament ha assenyalat que realitzarà el sanejament de les àrees afectades en cas que el propietari no ho faça, amb les posteriors sancions corresponents.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>