ALCANAR

Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats critiquen el “judici farsa” de l'1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

22/02/2019

L’advocada canareva Maribel Ramon, secretària de Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats, ha afirmat este divendres que les acusacions del judici sobre l’1 d’Octubre estan construint “una farsa” al voltant dels delictes de rebel·lió, sedició i malversació. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’advocada ha assenyalat que la part més dura del judici començarà a partir de la setmana que ve, quan les acusacions comencin a citar els testimonis.

En esta línia, ha advertit que a partir de la setmana que ve es començaran a escoltar “moltes mentides” de les acusacions i els seus testimonis.

Ramon també ha analitzat l’estratègia de les acusacions, i ha apuntat que sembla que tinguen clar que la sentència serà condemnatòria. De fet, ha insistit que es tracta d’un “judici farsa”, ja que està orquestrat per decapitar l’independentisme.

A banda, l’advocada ha dit que el president del tribunal està guardant molt les formes perquè sap que, si la sentència no és absolutòria, el Tribunal Europeu de Drets Humans es mirarà amb lupa la seua feina.

Ramon també ha explicat que Juristes de les Terres de l’Ebre per les Llibertats ha començat a realitzar xerrades sobre el judici en diferents oblacions del territori. Les primeres han estat a la Sénia i Ulldecona, i properament se’n faran en municipis com Arnes, Amposta o la Ràpita.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>