FLIX

Jordà es reunirà divendres a Flix amb alcaldes afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | FLIX

28/08/2019

La consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, es reunirà amb alcaldes dels municipis afectats per l'incendi d'aquest juliol a la Ribera d'Ebre. Segons l'Agència Catalana de Notícies, la reunió serà aquest proper divendres 30 d’agost a Flix i hi participarà la consellera implicada i els alcaldes afectats de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues. Tal i com va explicar en roda de premsa posterior al Consell Executiu la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, amb la reunió es pretén “treballar conjuntament la resposta d'emergència”, com assegura que ja s'ha fet al llarg de l'estiu amb els ajuntaments i els conselles comarcals.

D'altra banda, Budó també va recordar que en la darrera reunió del Consell Executiu ja es va aprovar una partida extraordinària per facilitar l'accés a crèdits dels perjudicats, així com que es posaria a disposició dels afectats recursos per poder subvencionar els interessos dels préstecs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>