SANT JAUME D'ENVEJA

Gonell (PSC): ‘Estem molt decebuts amb ERC de Sant Jaume d’Enveja’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANT JAUME D'ENVEJA

28/05/2019

El socialista Joan Castor Gonell, que ha aconseguit la majoria absoluta a Sant Jaume d’Enveja, ha fet un balanç molt positiu dels resultats de les municipals del 26-M. L’alcalde ha recordat que els partits independentistes havien dit que pactarien per fer fora el PSC del govern municipal, i que per això van haver de treballar molt per continuar “fent poble” amb el suport de la ciutadania.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Gonell ha lamentat la campanya que ha fet Esquerra, el seu soci de govern durant l’actual mandat. Segons l’alcalde, fins i tot hi ha hagut insults cap als socialistes a través de les xarxes socials. En este sentit, Gonell ha dit que estan “decebuts” amb els republicans per la seua campanya, però també per la seua actitud durant l’última etapa del mandat.

Quant als projectes i reptes per a la nova etapa, Gonell ha dit que el pal de paller serà la promoció econòmica, el comerç i el turisme. L’alcalde ha ressenyat la necessitat de preparar el polígon industrial i d’aplicar mesures que ajuden a revifar l’economia local. Gonell ha dit que, ja que les administracions superiors no ho fan, a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja li toca solucionar “problemes de país” a escala de poble.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>