MÓRA D'EBRE

Gemma Carim manté la confiança del govern comarcal com a presidenta de la Ribera d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MÓRA D'EBRE

01/08/2018

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha revalidat el suport “indiscutible i absolut” dels 18 consellers dels tres grups polítics que conformen el govern comarcal: PDeCAT, la FIC i Esquerra. Este dimarts, Carim ha superat la moció de suport a la presidenta i a l’acció del govern de la Ribera d’Ebre, després que el president del PDeCAT a la comarca, Pau Daniel Serrano, demanés la dimissió de Carim. La moció havia estat presentada pel portaveu del PDeCAT, el morenc Sixte Melchor, un cop que l’alcaldessa de Vinebre ha decidit abandonar el PDeCAT al·legant que no se sent “ni integrada ni seduïda pel seu projecte polític”.

Per la seva banda, el PSC, únic partit a l’oposició, ha mantingut l’abstenció que ja va mostrar en la investidura de Carim, ara fa tres anys. En canvi, tant el portaveu d’Esquerra, Josep Maria Sàez, com el portaveu de la FIC i alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, van voler donar el seu suport explícit a la presidenta del Consell Comarcal.

Carim va agrair el suport dels alcaldes i va recordar que a Vinebre també estan acostumats a no polititzar la gestió municipal. Durant el ple, Carim va assenyalar que va ser candidata a presidenta “després de guanyar unes eleccions municipals democràtiques que la postulaven com a consellera”, sense militar en cap partit, i conscient que en aquell moment “no era la proposta de CDC ni del PDeCAT”, perquè a més el PDeCAT encara “no existia”. De fet, Carim va ser proposada per encapçalar el govern comarcal per la FIC, al no disposar CDC de la majoria absoluta, i des d’un primer moment va comptar amb el suport també d’Esquerra, que el març de 2017 va entrar també al govern comarcal.

D’altra banda, al final del ple també es va oficialitzar la renúncia de la consellera de Serveis Socials, l’asconenca Margarita Daura, prevista des de l’inici del mandat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>