TORTOSA

Fornós (ERC) celebra la llibertat de Puigdemont i vol un govern per la República


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/04/2018

La diputada ebrenca d’Esquerra, Irene Fornós, ha valorat aquest divendres la posada en llibertat de Carles Puigdemont per part de la justícia alemanya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Fornós ha remarcat que aquesta notícia, junt amb la decisió de la justícia belga de deixar en llibertat Toni Comín, Meritxell Serret i Lluís Puig, obre un nou escenari per exigir la posada en llibertat “immediata” dels polítics catalans empresonats a Madrid. Sobretot, després que des de l’exterior s’han desmuntat les acusacions de la justícia espanyola pel delicte de rebel·lió.

Segons Fornós, la nova situació de Puigdemont pot afectar la investidura de qui ha de ser el nou president de la Generalitat. Amb tot, la diputada d’ERC ha valorat el fet que tant el PDeCAT com la CUP proposen ara la investidura de Jordi Sánchez. En qualsevol cas, Fornós aposta per la formació d’un govern independentista, i descarta la repetició d’eleccions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>