FLIX

Flix fa créixer el pressupost per encarar un 2018 complicat per la pèrdua d'ingressos d'Ercros


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailGustau Moreno | FLIX

08/01/2018

El tancament de la línia de producció de clor d’Ercros també afectarà el pressupost de l’Ajuntament de Flix. L’empresa reduirà més d’un 60% la seua activitat, i també minvarà la seua aportació directa a l’Ajuntament via impostos municipals. Però tot i així, el pressupost del 2018 serà més alt que mai, d’uns 5,5 milions d’euros. En part, perquè l’Ajuntament ha d’encarar la recta final de les inversions previstes en el projecte de la llei de Barris.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el primer tinent d’alcalde de Flix ha dit aquest dilluns que el pressupost per al 2018 és molt realista i ajustat. També ha afirmat que busca afavorir l’ocupació.

De fet, Francesc Barbero ha assegurat que el tancament de la línia de clor d’Ercros ha estat “un cop dur” per a la població. Segons Barbero, la demografia de Flix també quedarà afectada pel trasllat dels operaris que han pactat aquesta solució amb l’empresa.

Precisament, Flix ha estat el municipi de la Ribera d’Ebre que més població va perdre durant el 2016, un total de 72 habitants segons les darreres dades de l’INE. Barbero ha recordat que durant els darrers 20 anys, Flix ha perdut uns 700 habitants.

Barbero ha insistit que Ercros hauria pogut fer més per incloure més línies de negoci a la fàbrica de Flix, tot i la previsió de tancament de la línia de clor. El primer tinent d’alcalde ha valorat la importància que el govern hagi declarat d’interès general la reindustrialització de Flix.

De la mateixa manera, Barbero ha dit que confien que durant el 2018 es puga acabar la neteja del pantà de Flix, així com la caracterització dels residus dels terrenys d’Ercros, abans de procedir a la seua descontaminació.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Per què plaça de la República?

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

Espanya és diferent

Anton Monner
HISTORIADOR I CRONISTA DE GANDESA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>