MONT-ROIG DE TASTAVINS

Esperen acabar les obres de l’N-232 al nord de Torremiró a l’agost


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | MONT-ROIG DE TASTAVINS

15/05/2018

Segons les últimes previsions, les obres de la carretera N-232 en el tram entre Rafels i el límit amb Castelló finalitzaran aquest mes d'agost. Coincidint amb aquesta inauguració, el Ministeri de Foment preveu tenir també acabada una àrea d'aparcament a Mont-roig de Tastavins. Aquesta ha sigut una demanda del poble i dels empresaris de la zona per atraure visitants, ja que amb la nova carretera el trànsit deixarà de passar pel nucli urbà del poble.

Amb el nou recorregut de la N-232, Mont-roig de Tastavins quedava fora del traçat amb la construcció d'una circumval·lació. És per això que des del poble van demanar a Foment, com a compensació, la ubicació d'un pàrquing perquè el poble es convertís en una zona de descans i serveis per als usuaris de la carretera.

Un dels entrebancs amb què es van trobar va ser una caseta de telecomunicacions que estava instal·lada just al mig de l'esplanada. L'Ajuntament i l'associació d'empresaris esperaven que es pogués retirar, però finalment no s'ha arribat a cap acord i es quedarà a la zona de pàrquing.

Tot apunta que finalment, després d'anys d'espera, carretera i pàrquing s'obriran el pròxim mes d'agost.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>