VINARÒS

En marxa el Pla Especial per revaloritzar el nucli antic de Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



NORD | VINARÒS

11/07/2018

L'Ajuntament de Vinaròs posa en marxa la licitació per a la redacció del Pla Especial. Esta mesura, recollida dintre del "Pacte de les Cavallerisses", té com a finalitat qualificar el nucli antic del municipi dins la competència de l'economia global per atraure capital humà i generar processos de transformació i inversions d'alt valor afegit per ajudar a preservar el barri antic de la capital del Baix Maestrat.

El regidor d'Ordenació del Territori, Jan Valls va remarcar que el Pla Especial no només vol ser una estratègia per millorar la imatge del centre, sinó que també té com a objectiu habilitar canvis normatius dels edificis perquè els veïns hi puguen viure, així com revaloritzar el paisatge i l'entorn urbà, tot amb l'objectiu de recuperar i impulsar els valors socials, culturals i econòmics del centre de la localitat".

El Pla Especial, està emmarcat dintre de l'estratègia EDUSI i proposarà modificacions de normativa i ordenació volumètrica del Pla General d'Ordenació Urbana.

Pel que fa als terminis, un cop licitada la redacció del projecte es preveu que puga estar enllestida entre 15 i 24 mesos, depenent si la Generalitat Valenciana demana l'informe ambiental.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>