TORTOSA

Els treballadors sanitaris es concentren a l’HTVC contra “les repressions" a Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/09/2017

L'Intersindicat Alternativa de Catalunya (IAC) ha celebrat diverses concentracions aquest divendres al migdia, en diferents hospitals i centres sanitaris de l'ICS. Ha estat Ha estat el cas de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta de Tortosa. Desenes de treballadors s'han reunit a les portes del centre sanitari per denunciar “les repressions” que s'estan patint a Catalunya, per “defensar al democràcia” i per animar els companys a exercir el seu dret a vot el proper 1 d'octubre.

Des d'IAC han anunciat que ja s'ha presentat un preavís per estar preparats en cas que es convoqui una vaga general, de manera que els treballadors sanitaris puguin exercir aquest dret amb garanties i cobertura legal.

Aquest divendres a la tarda el sindicat CATAC-CTS-IAC també ha participat en una concentració en defensa del referèndum i les llibertats que ha tingut lloc a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>