SANT CARLES DE LA RÀPITA

El port esportiu de La Ràpita com a referent nàutic de Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | SANT CARLES DE LA RÀPITA

10/05/2019

L’Auditori Sixto Mir de La Ràpita ha acollit les XVII Jornades Tècniques i de Treball de l’Associació Catalana de Ports Esportius. Durant dos dies s’han programat diverses conferències com el fondeig, el canvi climàtic, les noves concessions o la generació d’energia fotovoltaica en règim d’autoconsum, entre altres temes. Aquest divendres s’ha presentat l’estudi d’impacte econòmic de Ports de la Generalitat en la seva vessant de nàutica esportiva. L’Alcalde, Josep Caparrós, ha reafirmat que el port esportiu de La Ràpita és un referent de la costa marítima catalana.

L’acte de cloenda d’avui ha comptat amb la ponència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que ha argumentat que aquestes jornades demostren la voluntat d’estar al dia, innovar i d’oferir un entorn portuari de màxima qualitat, en benefici de l’entorn nàutic i esportiu.

Tanmateix, des de la Generalitat el que es pretén és garantir la nàutica esportiva com a sector estratègic.

Les jornades s’han finalitzat amb una sortida en barca pel Musclarium. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>