TORTOSA

El govern de Tortosa manté la incògnita sobre el canvi de nom de la plaça Espanya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/04/2018

L’alcaldessa de Tortosa ha evitat polemitzar amb el PSC sobre les mocions polítiques que els partits independentistes han presentat per al ple ordinari del mes d’abril. De fet, ha deixat a l’aire quin serà el sentit del vot del govern del PDeCAT i Esquerra, aquest dilluns, a la moció de la CUP que proposa canviar el nom de la plaça Espanya i plaça Constitució.

A banda de la moció de la CUP, el PDeCAT i Esquerra sí que aprovaran una moció per reclamar l’alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i denunciar la deriva antidemocràtica i autoritària del govern espanyol. Segons Meritxell Roigé, el govern municipal no atia cap confrontació, com els havia acusat el socialista Enric Roig.

Al ple també ha d’aprovar-se la pròrroga del conveni entre l’Ajuntament i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. De fet, Roigé ha explicat els motius del trasllat de l’Oficina d’Habitatge , fins fa poc situada al carrer de la Rosa. Així, la falta d’espai i una major necessitat de personal han fet que l’oficina s’haja ubicat ara a la planta baixa de l’Ajuntament. Roigé ha dit que, de moment, no tenen cap funció per al local del carrer de la Rosa, que s’havia adquirit per dotar de serveis el nucli antic.

Al ple ordinari del mes d’abril també s’aproven la proposta d’acord per celebrar els correbous dels Reguers, així com les festes locals de Tortosa i els pobles del municipi per al 2019.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>