VILAFRANCA

El futur de l’escola rural també es debat als Ports


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VILAFRANCA

31/07/2018

El futur de l’escola rural ha estat una de les reivindicacions que també s’han escoltat este cap de setmana a Vilafranca en el marc de l’Aplec dels Ports. A la zona, com aquí a les Terres de l’Ebre, hi ha escoles de qualitat amb professionals molt preparats, però que cada vegada compten amb menys alumnes. Al voltant d’este tema ha parlat Jordi Marín en una conferència que tenia lloc dissabte al matí.

Les noves tecnologies han centrat part de la xerrada sobre el futur de l’escola rural que ha ofert el professor Jordi Marín. Tecnologies que per als xiquets d’avui dia no són tan noves.

Precisament enguany s’ha engegat un projecte de robòtica a les escoles i Instituts de la comarca, que aposta per la implantació d’aquestes noves tecnologies. Una mostra més de la qualitat de l’escola en l’entorn rural.

Qui sap si projectes com estos poden ser un reclam per a famílies que estiguen disposades a repoblar comarques com els Ports?



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>