TORTOSA

El debat definitiu de Tortosa, només a Canal 21 Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TORTOSA

14/05/2019

Canal 21 Ebre farà este divendres, en directe, el debat definitiu de la campanya electoral de les municipals a Tortosa. A hores d’ara ja han confirmat la seua presència tots els caps de llista de les forces que actualment tenen representació a l’Ajuntament: el candidat del PP, Tonyo Vallès; el cap de llista de la CUP, Xavier Rodríguez; el candidat del PSC, Enric Roig; l’alcaldable de Movem Tortosa, Jordi Jordan; el candidat d’ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, i la cap de llista de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé.

El debat de Tortosa a Canal 21 Ebre començarà a les 10 del matí i tindrà una durada d’una hora i trenta minuts. Estarà dividit en quatre grans blocs: Visió de Ciutat, Urbanisme, Economia i Polítiques Socials. Amb tot, també hi haurà un bloc anomenat ‘Preguntes sense malícia’, amb un qüestionari sorpresa que els alcaldables triaran a sorts.

El debat, moderat pel periodista Gustau Moreno, s’emetrà en rigorós directe però hi haurà redifusions a les 13, a les 17 i a les 22 hores. Al migdia també es penjarà als mitjans digitals del grup Doble Columna, així com a les xarxes socials i a YouTube. L’etiqueta proposada per comentar el debat a les xarxes socials és #debatC21.

El debat de Tortosa a Canal 21 Ebre serà el segon i últim debat que es farà a la capital del Baix Ebre durant esta campanya electoral, i l’únic organitzat exclusivament per un mitjà de comunicació. Canal 21 Ebre ha declinat participar enguany en el debat organitzat pel Col·legi de Periodistes perquè fa quatre anys Canal Terres de l’Ebre va incomplir l’acord que establia l’horari d’emissió.

Canal 21 Ebre també ha organitzat un debat electoral d’Amposta amb els candidats de les formacions amb representació al consistori. Serà el proper dimarts 21 de maig, també a partir de les 10 del matí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>