AMPOSTA

El comerç local i la gratuïtat del transport públic, propostes del PSC d’Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | AMPOSTA

14/05/2019

El Mercat Municipal ha estat el lloc escollit pel PSC d’Amposta per exposar alguns dels punts clau del programa electoral. L’alcaldable, Francesc Miró, ha parlat de les propostes per a la petita i mitjana empresa, i la gratuïtat del transport públic urbà. Miró ha remarcat que aquestes dues propostes ja estaven aprovades al ple, per iniciativa del grup socialista, però que encara no s’han executat. La principal preocupació del PSC és que s’ha de fomentar el comerç local mitjançat la motivació i l’impuls per part de l’Ajuntament.

També es compromet a regular l’estacionament de la zona blava, per tal de donar facilitats a la gent que vulgui comprar als comerços d’Amposta, així com la remodelació de l’Avinguda de Catalunya, per tal que sigui un eix important de comerç per a la ciutat.

Miró assegura que la gratuïtat del transport públic afavorirà el comerç local. Per aquest motiu, proposa una línia de bus elèctric i sostenible, que pugui dur a la ciutadania als equipaments municipals. Per tot plegat, pretenen que Amposta sigui un pol d’atracció per la comarca. // Foto JOAQUIM DOMINGO.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>