VINARÒS

El PSPV critica la inacció del Govern Rajoy en les Rodalies a Vinaròs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VINARÒS

13/07/2018

El secretari del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch, ha mostrat la intenció de la formació que ara governa a la Generalitat i el Govern, poder fer realitat l'arribada de les Rodalies fins a Vinaròs. En un acte a l'Estació de Benicarló, i acompanyat de representants del partit a la comarca, els socialistes asseguren que tenen la determinació d'ampliar el servei.

Ernest Blanch assegura que existeix una determinació política clara del Partit Socialista par a què les rodalies a Vinaròs siguen una realitat. Blanch critica la inacció del Govern de Rajoy tot i l'alta demanda que existeix en este servei.

Blanch ha lamentat que tot just ha començat la tramitació per ampliar el servei, i assegura que el partit socialista segueix sent coherent en les seues paraules i agilitzarà tot el possible el procés.

Actualment hi ha quatre trens regionals i està previst ampliar el servei a dotze diaris per a facilitar el transport fins a Castelló de la Plana on es troben la universitat i altres serveis.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>