AMPOSTA

El PDeCAT reclama esvair “dubtes” sobre les adjudicacions de serveis socials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

22/02/2019

El PDeCAT d’Amposta vol saber si l’Ajuntament ha comès alguna irregularitat en l’adjudicació de serveis socials a la Fundació Gentis per valor de 131.000 euros, a la Fundació Infància i Família per 137.000 euros, i a la Fundació Astres per a la gestió dels espais verds, tres fundacions vinculades a Plataforma Educativa, exgerent de la qual, Ricard Calvo, està sent investigat per l’Oficina Antifrau per la seva gestió posterior al capdavant de la DGAIA. La portaveu del PDeCAT, Isabel Ferré, afirma que presenten la moció pel bé de la transparència i per esvair qualsevol dubte.

El candidat de Junts x Amposta, Manel Masià, ha aprofitat l’ocasió per posar de relleu la seva aposta per la internalització del serveis socials.

Masià també ha presentat una nova membre de la candidatura, Marta Margalef, que en el ple de març prendrà possessió del càrrec de regidora després de la mort de José Tomàs Reverté.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>