AMPOSTA

El PDeCAT demana més atenció a la gent gran i una sortida de l’AP-7 al Montsià


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

25/10/2018

El PDeCAT d’Amposta presentarà en el proper ple de l’Ajuntament una moció per la posada en marxa d’un programa que doni servei d’acompanyament a la gent gran que viu sola. El candidat del PDeCAT a Amposta, Manel Masià, ha explicat que aquest programa es diria Bon Dia i serien voluntaris els que s’encarregarien de prestar l’atenció als més grans.

També es portarà a aprovació una moció que reivindica una sortida de l’AP-7 al Montsià. Masià ha recordat que a la comarca no hi ha cap accés a l’autopista i que això tanca oportunitats a l’interior.

Masià també ha volgut respondre les declaracions de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui va acusar el PDeCAT de ser uns “mals ampostins” per les crítiques a l’Hospital Comarcal, en concret, per dir que el centre estava perdent especialistes i i usuaris. Masià ha qualificat les declaracions de “desafortunades”.

Quant a la denuncia que va fer el PDeCAT afirmant que l’Ajuntament havia fet almenys 63 contractes irregulars i que aquesta situació s’havia detectat quan els ciutadans havien acudit a l’Ajuntament per informar-se sobre les clàusules sòl i se’ls havia desviat a un bufet d’advocats de Madrid, la portaveu del PDeCAT, Isabel Ferré, ha afirmat que l’informe de la Secretària, que dóna la raó al govern municipal en negar cap irregularitat, és més “polític que jurídic.”

Ferré ha advertit que el govern municipal vol externalitzar els serveis socials.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>