AMPOSTA

El Montsià treballarà en xarxa per reforçar l’ocupabilitat dels joves


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

28/11/2018

Els ajuntaments d’Amposta, Ulldecona, el Consell Comarcal del Montsià i la Mancomunitat de la Taula del Sénia treballaran en xarxa per reforçar l’ocupabilitat dels joves. Ho faran a través del conveni Projecte Singulars i a partir d’una subvenció de 230.000 euros del Servei d’Ocupació de Catalunya. La presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, ha detallat que el Projecte Singulars va destinat a la formació i acompanyament per la inserció laboral de 60 joves de la comarca.

Tant l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, com l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, han posat de relleu la importància de treballar en xarxa per a la reactivació econòmica de la comarca.

Per la seva part, la gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Teresa Adell, ha detallat la metodologia del projecte i els grups de treball.

La signatura del conveni pel Projecte Singulars ha tingut lloc aquest dimecres al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>