AMPOSTA

El FòrumJove18 d’Amposta creix


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

05/03/2018

L'ensenyament, l'ocupació i l'habitatge seran els tres eixos per a l'emancipació juvenil que abordarà la nova edició del #FòrumJove18 d'Amposta.

Així s'ha detallat aquest matí a l'Ajuntament de la capital del Montsià. En aquesta tercera edició del fòrum, participaran una cinquantena d'expositors i més de 1.400 alumnes de secundària que formaran part d'un ampli ventall d'activitats que s'allargarà durant tres dies, del 14 al 16 de març, i que ocuparan tot el Pavelló Firal de la ciutat en un certamen ja consolidat.

I és que donar opcions a la gent jove del territori a quedar-se i no fugir a les capitals són objectius bàsics d'aquesta fira.

Entre les novetats, la celebració de la primera trobada de professors i professores de les Terres de l'Ebre, des d'educació infantil fins a ensenyament universitari. A més s'inclou dins el Fòrum la Va Trobada d'Empreses que organitza l'Institut Montsià de la ciutat. A banda hi haurà un concurs de pintura per a estudiants d'art d'entre 16 i 35 anys amb un viatge a París com a premi, i l'Imagine Challenge Amposta, un taller pràctic per fomentar l'actitud emprenedora i innovadora del jovent de les Terres de l'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>