LA SÉNIA

El CENFIM lidera un projecte europeu per accedir als mercats emergents d’hoteleria


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

16/01/2018

El clúster del moble de la Sénia, el CENFIM, ha posat en marxa un projecte europeu amb l’objectiu de facilitar a les empreses l’accés als mercats d’hoteleria a nivell internacional, el SENTINEL. Per fer-ho han dissenyat un pla per identificar els mercats emergents. El director general del CENFIM, Joaquim Solana, ha explicat com va sorgir aquest projecte que engloba des de la planificació, a l’edificació, l’equipament d’interiors fins al manteniment i la gestió.

Des del CENFIM tenen clar que el sector turístic va a l’alça tant a Europa com a la resta del món i aquest projecte facilitarà que les empreses comercialitzin millor els seus productes. El responsable del projecte SENTINEL, Toni Zaragoza, ha indicat com se’n poden beneficiar les empreses que s’hi adhereixin.

En el projecte SENTINEL, que ara es troba en la primera fase, hi participen quatre clústers a nivell europeu. Una xifra que es podria ampliar.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>