FLIX

ERC revalida la majoria absoluta a Flix i Miquel Àngel Ribes guanya a Ascó


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | FLIX

27/05/2019

A la Ribera d’Ebre, ERC manté l’alcaldia de Flix revalidant la majoria absoluta que els republicans ostentaven amb set regidors. Francesc Barbero rellevarà de l’alcaldia Marc Mur. Per la seva banda, Junts per Flix ha aconseguit mantenir els dos regidors que ja tenia. La llista Units per Flix, vinculada al PSC, ha obtingut un regidor, igual que Crida Flixanca, una nova formació apadrinada per la CUP.

En el cas de Móra la Nova, Francesc Xavier Moliné continuarà al capdavant de l’Ajuntament, i en aquesta ocasió ho farà amb majoria absoluta en obtenir sis regidors. El PSC ha obtingut tres regidors, un mes que en els anteriors comicis. Junts per Móra la Nova per dos regidors i es queda com a tercera força al consistori moranovenc.

En el cas de Tivissa, Junts per Tu, formació encapçalada per Montse Pagès que relleva en el càrrec a Jordi Jardí, ha perdut la majoria absoluta però s’ha situat com la força més votada amb quatre regidors. La republicana Montse Perelló, ha obtingut tres regidors, els mateixos que als comicis del 2015. També han repetit resultats els independents de la Serra d’Almos i s’estrena a l’Ajuntament Movem Tivissa. Pagès va valorar positivament el resultat.

A la Ribera d’Ebre destaquen també els resultats d’Ascó, on Independents d’Ascó s’enfonsa, passant de quatre a un regidor. Per tú Ascó, amb Miquel Àngel Ribes, han guanyat les eleccions amb nombre de vots, però amb un empat en tres regidors amb Esquerra. El ple municipal també estarà format per Arrelem Agrupació d’Electors i Tot per Ascó, amb un escó cadascun. // Foto ERC FLIX.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>