BENICARLÓ

Domini socialista a Castelló després d’anys de governs populars


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BENICARLÓ

28/05/2019

A Vinaròs, el partit amb més vots ha sigut el PSPV-PSOE, liderat per Guillem Alsina, amb l'obtenció de 7 regidors, lluny de la majoria d'11 que els obliga a reeditar el pacte de Cavallerisses amb altres formacions d'esquerra. El Partit de Vinaròs Independent podria tenir la clau de govern i no descartaria entrar en un segon govern de progrés.

A Benicarló, la socialista Xaro Miralles repetirà com a alcaldessa amb majoria absoluta i 11 regidors. Baixa el PP fins als cinc edils, i Compromís es queda amb dos. Ciutadans per la seua part, repetirà amb tres regidors.

A Peníscola, ha sigut Andrés Martínez, al capdavant del Partit Popular, ha revalidat una ajustada majoria absoluta. Milloren resultats els socialistes amb 3 regidors i Compromís amb 2, i Ciutadans que repetirà amb un edil.

El partit socialista ha estat el que més vots ha obtingut a la comarca dels Ports. A Morella el PSPV aconsegueix 9 regidors, un més que en l'anterior mandat, front als dos de la candidatura del Partit Popular. D'altra banda, ni Compromís, ni Ciutadans, que presentaven candidatura per primer cop han aconseguit representació.

Els resultats de les municipals al conjunt de la província de Castelló han permès que els socialistes tornen a presidir el palau de les Aules després de 24 anys de mandats populars amb 12 diputats, el PP n'obté 11, i 2 per a Compromís i Ciutadans. El candidat oficialista Ernest Blanch, José Benlloch o el sanchista Josep Lluís Grau són ara els candidats a presidir la Diputació.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>