AMPOSTA

CiU d’Amposta demana millores a l’Hospital Comarcal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

28/01/2019

El grup municipal de CiU d’Amposta presentarà quatre mocions al ple ordinari d’aquest dilluns. Es tracta de mocions per evitar els excrements a la via pública, per a la instal·lació de panells de valors a espais esportius, per reclamar la revisió i modificació de l’IVA aplicable a la compra d’instruments i sobre l’Hospital Comarcal. Sobre aquest últim tema, la portaveu de CiU, Isabel Ferré, assegura que en tres anys no han vist cap millora.

Demanen una auditoria de comptes i manteniment per a millorar la gestió econòmica i l’assistència sanitària i que s’informi als membres del consell d’administració de l’hospital. A més d’una aprovació immediata d’un pla de renovació tecnològica i que es faci arribar als socis un catàleg dels serveis que s’ofereixen. D’altra banda, el candidat del PDeCAT a Amposta, Manel Masià, critica que no s’hagi posat en marxa la base de dades d’identificació genètica d’animals de companyia per evitar la brutícia al carrer.

Sobre la moció en els valors de l’esport Masià demana un panell informatiu sobre valors i comportament als camps. I per últim reclamen l’iva rebaixat del 21 al 10% per a que tots els músics ampostins puguin adquirir els instruments a un preu més reduït.

Tant Ferré com Masià han lamentat la mort del regidor del CiU, José Tomàs Reverté, que va morir divendres als 60 anys.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>