MÓRA D'EBRE

Carim reconeix que l’abocador de Riba-roja està 'ben tramitat' i confia en la voluntat política per aturar-lo


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

13/03/2019

El grup de treball jurídic que es va crear fa un mes per buscar “escletxes legals” que permetin aturar el projecte d’abocador de Riba-roja d'Ebre ha començat a perfilar diverses línies d'actuació que es presentaran en un esborrany definitiu, a la conselleria de Territori i Sostenibilitat, el 20 de març. Els alcaldes de la comarca de la Ribera d’Ebre van compartir en una reunió, aquest dimarts, al Consell Comarcal les alternatives que tenen a l'abast.

Però la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha reconegut que no serà “fàcil” aturar el projecte, que està molt avançat i que s'ha fet correctament en temps i forma. Carim ha afirmat que s'aferren a la voluntat política de Presidència i de Territori per aturar l'abocador.

Els serveis jurídics del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, del departament de Territori Sostenibilitat i el secretari de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre es van reunir aquest dilluns a Barcelona per perfilar les primeres línies de treball i analitzar a fons l'expedient. Ara, el grup jurídic format per dos representants del Consell Comarcal riberenc –la presidenta Gemma Carim i el conseller Josep Maria Sàez-, dos alcaldes -Joan Piñol de Móra d'Ebre i Joan Juncà de la Torre de l'Espanyol-, i els assessors jurídics, que també representen la plataforma Almatret Net i que ja compten amb un treball previ per avaluar qualsevol buit legal de l'expedient de l'abocador, definiran l'esborrany definitiu, també amb la col·laboració de grups ecologistes, en una reunió a Barcelona, el pròxim dilluns, abans de presentar-lo al conseller de Territori, Damià Calvet. // Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>