SANT CARLES DE LA RÀPITA

Caparrós treu majoria absoluta a la Ràpita i Gonell la recupera a Sant Jaume d’Enveja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | SANT CARLES DE LA RÀPITA

27/05/2019

Una altra majoria històrica d’aquest 26-M és l’assolida pel candidat d’ERC i actual alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, amb deu regidors, quatre més respecte el 2015. Junts per la Ràpita continua com principal grup a l’oposició però perd dos regidors, i es queda amb tres. Més Ràpita i el PSC es queden igual, amb dos regidors.

ERC manté la majoria absoluta a Alcanar amb el nou candidat i actual alcalde, Joan Roig, qui va prendre el relleu d’Alfons Montserrat al final del mandat. De fet, ha aconseguit un regidor més, amb un total de vuit. La CUP-Amunt passa a ser el principal grup a l’oposició amb dos regidors, mentre que Junts per Alcanar en perd un i es queda amb un sol regidor. La FIC i el PSC també han obtingut un regidor cadascú.

Després de 16 anys, el socialista Joan Castor Gonell continuarà sent l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja i ho farà després de recuperar la majoria absoluta que va perdre en els comicis del 2015. Gonell podrà governar amb una àmplia majoria de set regidors. També Núria Ventura continuarà sent l’alcaldessa d’Ulldecona però ho farà amb una majoria absoluta de set regidors.

A Santa Bàrbara el consistori ha quedat molt fragmentat. Tot i que ha guanyat Junts per Santa Bàrbara ha perdut la majoria absoluta i s’ha quedat amb 4 regidors. ERC també en perd un i es queda amb 2, el PP en guanya 1 i obté dos regidors, Moviment Alternatiu Planer-Movem entre al consistori en 2 i també el PSC amb 1 regidor.

A la Sénia, el relleu de Joan Moisés per Josep Bellaubí no ha afectat a Futur de la Sénia que torna a guanyar amb una majoria absoluta de vuit regidors. En canvi, sí que hi haurà canvi a Godall on ERC, amb Alexis Albiol, ha guanyat per majoria absoluta i, per tant, substituirà a la socialista Teresa Esmel.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>