TORTOSA

Canal Terres de l’Ebre tramita la llicència d’activitat cinc anys després


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Redacció | TORTOSA

12/04/2019

Canal Terres de l’Ebre, que ha operat durant més de cinc anys sense llicència d’activitat als estudis ubicats als baixos de l’edifici de la residència L’Onada, ha començat a regularitzar la seua situació. Després d’una consulta de Canal 21 Ebre que encara no ha rebut resposta oficial, l’Ajuntament havia previst per dijous la visita d’un inspector a les instal·lacions de Canal Terres de l’Ebre, els propietaris del qual només tenien el permís l’obertura de la residència, que va començar a funcionar un any després que ho fes la televisió. De fet, l’Ajuntament havia fet un requeriment a Canal Terres de l’Ebre, ja que s’havia detectat que “la llicència d’activitat no estava del tot tramitada” i que calia “ampliar” la llicència existent. L’Onada es va construir en uns antics terrenys municipals, venuts per només 72.000 euros perquè es fes una residència al barri de Sant Llàtzer, però no una televisió privada.

Fonts coneixedores del cas han explicat que el director de Canal Terres de l’Ebre ha acudit personalment aquest divendres a l’Ajuntament de Tortosa per, suposadament, aportar tota la documentació requerida. Segons la normativa municipal, les instal·lacions que funcionen sense llicència d’activitat són considerades “clandestines”, i es pot ordenar la seua clausura o cessament si es comprova que afecten sensiblement el medi ambient, la seguretat o la salut de les persones, sobretot si el titular no sol·licita la llicència en quinze dies.

És el que va passar el 2008 amb els cinemes d’Amposta, que van estar funcionant durant set anys i mig sense llicència d’obertura perquè incomplia la normativa antiincendis. En fer-se públic, l’Ajuntament els va tancar i els cinemes d’Amposta van estar clausurats durant més de 30 dies.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>