MÓRA D'EBRE

Campos podria tancar un acord per portar un centre logístic d’Amazon a Móra d’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

21/05/2019

El candidat de Tots i Totes per Mora i exalcalde, Santiago Campos, assegura que si torna a assolir l’alcaldia de Móra d’Ebre podria tancar un acord per la instal·lació d’un centre logístic d’Amazon al municipi. Campos afirma que Móra d’Ebre està “aturada” i s’ha compromès a crear 150 llocs de treball en els propers quatre anys. Segons Campos, cal que l’Ajuntament faciliti la implantació d’empreses al municipi.

Campos s’ha mostrat contrari a la construcció del dipòsit de residus de Riba-roja d’Ebre i a qualsevol intent d’ubicar a Móra d’Ebre alguna instal·lació similar.

La potenciació de l’agroindústria, el turisme lligat al riu Ebre, o polítiques per evitar que el jovent marxi del municipi són altres de les propostes de Campos

Campos també ha lamentat que l’alcalde i candidat de Junts per Móra d’Ebre no hagi acceptat un cara a cara en aquesta campanya electoral.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>