TORTOSA

Bonig (PP): “Hem aguantat la bandera de la unitat i dels drets dels catalans”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/12/2017

La presidenta del PP de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, va participar aquest dilluns a la tarda en la campanya de les eleccions catalanes amb el candidat ebrenc i número 2 per Tarragona, Tomàs Castells. Bonig va assistir a la subhasta del peix a la Confraria de Pescadors de Sant Pere de l’Ametlla de Mar i també va realitzar un passeig per la zona comercial de Tortosa. Bonig va defensar una Espanya “plural i diversa” i va remarcar que el PP ha estat el que ha aguantat “la bandera de la unitat, la solidaritat, els drets dels catalans i la gestió”.

Bonig també ha carregat contra Ciutadans i el PSC. Ha afirmat que l’únic vot útil que dona garanties per a Catalunya és el del PP.

En la mateixa línia, Castells ha afirmat que l’objectiu del PP és portar la veu de les Terres de l’Ebre al Parlament i treballar per solucionar les problemàtiques que afecten al territori.

Bonig també es va reunir amb afiliats i simpatitzants de les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>