BENICARLÓ

Benicarló tanca el menjador social per manca d’usuaris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



NORD | BENICARLÓ

15/06/2018

L'Ajuntament de Benicarló ha decidit tancar el servei del Menjador Social a causa de la reducció d'usuaris. A partir d'ara, els esforços de l'Àrea de Benestar Social se centraran a reforçar l'autonomia personal de les persones necessitades i proporcionar-los els productes i serveis de primera necessitat sense haver d'anar al Menjador Social.

La regidora de Benestar Social, Marta Escudero, i la presidenta de l'Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Filo Agut, han anunciat que el Menjador Social deixarà de donar servei el pròxim 29 de juny.

En este sentit, Escudero ha recordat que arran del tancament, l'objectiu serà reforçar l'àmbit de l'autonomia personal, de manera que, reconduint-les a altres programes de Serveis Socials, tinguen els drets garantits.

Tant la presidenta de l'OACSE com la regidora de Benestar Social han volgut agrair la tasca desinteressada de tots aquells voluntaris que al llarg d'estos anys han ajudat a dur endavant el servei.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>