BENICARLÓ

Benicarló recorda les víctimes del bombardeig durant la Guerra Civil


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. / Nord | BENICARLÓ

05/04/2018

La jornada commemorativa dels 80 anys del bombardeig sobre Benicarló l'ha protagonitzat un espectacle de dansa al voltant del conflicte bèl·lic. El recordatori a les 15 víctimes del 3 d'abril de 1938 ha servit per a honrar la memòria de tots els benicarlandos que van patir la guerra independentment del bàndol en què estaven.

Aquesta representació ha fet reflexionar als espectadors sobre la guerra i les seues conseqüències, a més de servir per a endinsar-los en una recreació del bombardeig als carrers de Benicarló. L'espectacle a càrrec de A tempo Dansa, de la companya de Pepa Cases, està nominat a la categoria de millor espectacle de Carrer als Premis Max 2018.

La jornada commemorativa l'han tancat l'alcaldessa de Benicarló Xaro Miralles i el regidor de Cultura Josep Barberà, que han dedicat unes paraules a tots els benicarlandos que, d'una manera o d'una altra, van patir la guerra.

Cal recordar que la programació al voltant dels 80 anys del bombardeig es tancarà el 9 de juny amb una jornada periodística en la qual participaran quatre reconeguts periodistes de guerra que explicaran les seues experiències en les zones més conflictives del planeta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>