TORTOSA

Bel: ‘L’1-O pot ser un dia estrany, però hi haurà urnes’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

29/09/2017

Ferran Bel ha afirmat aquest divendres que l’1 d’octubre hi haurà referèndum i que es podrà votar amb normalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de Tortosa ha manifestat la seua confiança amb el govern català, tot i que els entrebancs que està posant el govern de l’Estat per impedir la votació. Amb tot, Bel ha dit que potser l’1-O serà “un dia estrany”, que caldrà administrar minut a minut. En tot cas, ha fet una crida a la tranquil·litat i al màxim respecte, però demostrant amb determinació la voluntat d’exercir el dret a decidir.

A la capital del Baix Ebre, l’única incidència prevista en el dispositiu de votació és que els veïns de Remolins no votaran a l’escola del barri, sinó al Museu de Tortosa. Si diumenge els col·legis estan precintats, Bel ha dit que la prioritat ha de ser evitar problemes d’ordre públic.

D’altra banda, Bel també ha afirmat que la campanya del referèndum ha estat una “campanya estranya”, tot i que tots els actes s’han pogut celebrar amb una certa normalitat. En tot cas, l’alcalde ha reconegut que l’actitud del govern de l’Estat també ha servit per enfortir la campanya a favor del sí.

Finalment Bel també ha criticat el PSOE i Ciutadans com a “subjectes passius” de l’estratègia de l’Estat per reprimir la celebració del referèndum. El diputat del PDeCAT ha agraït el suport del PNB i de Podemos, però ha sentenciat que la gran decepció al Congrés dels Diputats ha estat la posició dels socialistes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>