TORTOSA

Bel (PDeCAT) aposta per tornar a intentar la investidura de Puigdemont


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/04/2018

Ferran Bel ha afirmat aquest divendres que “el que toca” en aquest moment és tornar a insistir en la investidura de Carles Puigdemont com a president de la Generalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el diputat del PDeCAT a Madrid ha rebutjat la decisió del Tribunal Suprem de tornar a denegar el permís a Jordi Sánchez, tot i el pronunciament de les Nacions Unides. A més, Bel ha valorat que la situació de Puigdemont ha canviat. Així, el diputat ha recordat que el candidat de Junts per Catalunya ha estat a disposició de la justícia alemanya i després posat en llibertat.

En aquest sentit, Bel ha assenyalat que la investidura de Puigdemont és compatible amb la formació d’un govern efectiu per a Catalunya.

D’altra banda, Bel ha explicat que el PDeCAT ja està preparant les esmenes als pressupostos generals de l’Estat. Segons el diputat tortosí, seran majoritàriament les mateixes esmenes que el seu partit ja va presentar als comptes de l’any passat.

De fet, Bel ha lamentat que les partides del pressupost de l’Estat per al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre són, un any més, “molt minses”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>