ULLDECONA

Balagué (PDeCAT) descarta qualsevol acord amb el PP a Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ULLDECONA

28/05/2018

La portaveu del PDeCAT a Ulldecona, Núria Balagué, ha confirmat aquest dilluns que la moció de cens ura per apartar Núria Ventura de l'alcaldia és inviable. Després que divendres no tirés endavant la qüestió de confiança, el PP va deixar clar que no donarà suport a cap candidat independentista. Però Balagué ha volgut recordar que en el mandat anterior sí que van governar junts amb el PP. Siga com siga, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Balagué també ha deixat clar que el PDeCAT no donaria suport a una alcaldessa del PP.

En aquesta línia, l'exalcaldessa ha donat per fet que el pressupost del 2018 podrà tirar endavant, i que Ventura podrà acabar el mandat. Amb tot, Balagué ha recriminat a l'alcaldessa la falta de voluntat d'arribar a acords. De fet, la portaveu del PDeCAT ha reconegut que aquest mandat no han tingut una bona relació amb el govern de Socialistes d'Ulldecona. Un govern que, segons Balagué, sí que té una bona sintonia amb el PP.



Segons Balagué, si el PP no ha donat suport al pressupost ha estat només per la permissivitat de Ventura amb els símbols dels partits independentistes que hi ha a l'edifici de l'Ajuntament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>