TORTOSA

Arrenca la campanya a l'Ebre pel 28-A, amb la tradicional enganxada de cartells


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

12/04/2019

La campanya per les eleccions del 28 d’abril ja està en marxa. Aquest dijous a la nit es va realitzar la tradicional enganxada de cartells a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. Els primers en arribar van ser Junts per Catalunya. El número 2 de la llista al Congrés dels Diputats, Ferran Bel, va insistir en la importància que Junts per Catalunya tingui força a Madrid per defensar els interessos de les Terres de l’Ebre però també per desbloquejar la sortida política a Catalunya.



Des d’ERC, la candidata ebrenca al Congrés, Norma Pujol, i el candidat al Senat, Miquel Aubà, van demanar confiança per defensar la llibertat, el territori i la seva gent.



Des del PSC, la candidat ebrenca al Congrés, Dolors Bel, i el candidat al Senat, Joan Castor Gonell, van apel·lar al vot útil per recuperar un govern dialogant i progressista de la mà de Pedro Sánchez.



“Tu ets la nostra veu, tu ets la nostra força” de Junts per Catalunya, “Va de Llibertat” d’ERC, i “Fes que passi” del PSC són els lemes escollits per aquesta campanya del 28A. La resta de formacions no van participar en l’enganxada de cartells a les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>